SUSHI MALL
All You Can Eat RESTAURANT

365 dagen open                                                                       

Wij zijn elke dag open zelfs op alle wettelijke feestdagen. Kijk voor de openingstijden bij 'Contact'.


Nieuwe menu en nieuwe prijzen!

Vanaf maandag 11 november 2019 gaan wij definitief van start met onze nieuwe menukaart. Dit betekent: nieuwe gerechten, nieuwe prijzen en een nieuwe ervaring. Zie hieronder voor onze nieuwe prijzen die gelden vanaf 11 november 2019. 

Lunch:

Do-zo 12:30 tot 17:00 uur      €22,- p.p. (onbeperkt eten exclusief drinken)

Kinderen van 4 t/m 7 jaar       €9,- p.k. (onbeperkt eten exclusief drinken)

Kinderen van 8 t/m 11 jaar     €13 p.k. (onbeperkt eten exclusief drinken)

Diner:

Ma-do 17:00 t/m 22:00       €27 p.p. (exclusief drinken)  €32 (inclusief drinken)

Vr-zo 17:00 t/m 22:00        €29 p.p. (exclusief drinken)  €35 (inclusief drinken)

Kinderen 4 t/m 7                 €11 p.k. (exclusief drinken)  €16 (inclusief drinken)

Kinderen 8 t/m 11               €16 p.k. (exclusief drinken)  €22 (inclusief drinken)


Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar wij verzoeken u dit graag te doen. Dit heeft niet alleen de reden dat we vol zitten, maar meer wegens het feit dat we rekening kunnen houden met de hoeveelheid personeel die we moeten inschakelen. Wij vinden het behoorlijk lastig om inschattingen te maken over de hoeveelheid personeel op een dag, vandaar vragen wij uw hulp hierbij. Bel of mail ons vandaag nog voor een tafeltje en geniet van onze beste service.  

  

Welkom! Onze spelregels

Met behulp van onze tablets kunt u gemakkelijk keuzes maken uit een uitgebreide lijst van drankjes en overheerlijke gerechten uit onze keuken. Toetjes/nagerechten worden niet meer aan tafel geserveerd. U dient voor onze toetjes/nagerechten naar onze toetjesbuffet te lopen.   

Tijdens het diner en/of de lunch heeft u 2,5 uur de tijd om onbeperkt van al onze overheerlijke gerechten te genieten. Hieronder vallen ook al onze toetjes van onze toetjesbuffet.  

Alleen tijdens het diner (dus vanaf 17:00 uur) mag/kan er gebruik worden gemaakt van onze toetjesbuffet.  

Indien u voor het arrangement inclusief drinken heeft gekozen heeft u voor alle drankjes die binnen het arrangement vallen ook 2,5 uur de tijd om ervan te genieten. Let wel op dat u bij het bestellen van drankjes, uw drankjes in de ‘All In drankenkaart’ bestelt.

Wij kijken niet naar de hoeveelheid rondes die u neemt, maar naar de tijd. Hiermee willen wij duidelijk maken dat u zoveel rondes mag nemen als u wilt, mits u dit binnen de tijd doet. Voor elke ronde kunt u maximaal 5 items per persoon bestellen.

Aanschuiven bij een tafel, maar zelf niet deelnemen aan het diner/lunch is niet toegestaan bij ons. Uit onze ervaring doet deze situatie zich vaak voor. Wij moeten u hierbij helaas de toegang weigeren. Het is immers niet mogelijk om zonder deel te nemen aan het diner/lunch slechts met alleen drinken aan te schuiven bij een tafel. De reden hiervan is, omdat wij een All You Can Eat concept hanteren waarbij u onbeperkt mag eten en/of drinken. 

Voor de Side Orders moet u extra bijbetalen. Wilt u toch onbeperkt genieten van de Side Orders dan kan dat, door voor het Deluxe Diner te kiezen.

Verspilling wordt niet gewaardeerd door ons, dus bestel alleen wat u op kunt. De boete die u krijgt, zijn op sushi 1 euro per stuk en op warme gerechten 2 euro. Ook op onze toetjes hanteren wij deze regel, dus pak alleen wat u kunt consumeren.

Voor het arrangement exclusief drinken dient u minimaal één drankje (niet zijnde kraanwater) te bestellen per persoon. Uw eerste drankje mag geen kraanwater zijn. Pas na uw eerste drankje mag u pas kraanwater bestellen. Voor elk glaasje kraanwater wordt door ons 50 cent in rekening gebracht.

Kinderen onder de vier (4 jaar) mogen gratis deelnemen aan het diner/lunch, maar dienen wel te betalen voor de drankjes die zij nemen.