SUSHI MALL
All You Can Eat RESTAURANT

Welkom! Onze spelregels

Met behulp van onze tablets kunt u gemakkelijk keuzes maken uit een uitgebreide lijst van drankjes en overheerlijke gerechten uit onze keuken. Toetjes/nagerechten worden niet meer aan tafel geserveerd. U dient voor onze toetjes/nagerechten naar onze toetjesbuffet te lopen.   

Tijdens het diner en/of de lunch heeft u 2 uur de tijd om onbeperkt van al onze overheerlijke gerechten te genieten. Hieronder vallen ook al onze toetjes van onze toetjesbuffet.  

Alleen tijdens het diner (dus vanaf 17:00 uur) mag/kan er gebruik worden gemaakt van onze toetjesbuffet.  

Indien u voor het arrangement inclusief drinken heeft gekozen heeft u voor alle drankjes die binnen het arrangement vallen ook 2,5 uur de tijd om ervan te genieten. Let wel op dat u bij het bestellen van drankjes, uw drankjes in de ‘All In drankenkaart’ bestelt.

Wij kijken niet naar de hoeveelheid rondes die u neemt, maar naar de tijd. Hiermee willen wij duidelijk maken dat u zoveel rondes mag nemen als u wilt, mits u dit binnen de tijd doet. Voor elke ronde kunt u maximaal 5 items per persoon bestellen.

Aanschuiven bij een tafel, maar zelf niet deelnemen aan het diner/lunch is niet toegestaan bij ons. Uit onze ervaring doet deze situatie zich vaak voor. Wij moeten u hierbij helaas de toegang weigeren. Het is immers niet mogelijk om zonder deel te nemen aan het diner/lunch slechts met alleen drinken aan te schuiven bij een tafel. De reden hiervan is, omdat wij een All You Can Eat concept hanteren waarbij u onbeperkt mag eten en/of drinken. 

Voor de Side Orders moet u extra bijbetalen. Wilt u toch onbeperkt genieten van de Side Orders dan kan dat, door voor het Deluxe Diner te kiezen.

Verspilling wordt niet gewaardeerd door ons, dus bestel alleen wat u op kunt. De boete die u krijgt, zijn op sushi 1 euro per stuk en op warme gerechten 2 euro. Ook op onze toetjes hanteren wij deze regel, dus pak alleen wat u kunt consumeren.

Voor het arrangement exclusief drinken dient u minimaal één drankje (niet zijnde kraanwater) te bestellen per persoon. Uw eerste drankje mag geen kraanwater zijn. Pas na uw eerste drankje mag u pas kraanwater bestellen. Voor elk glaasje kraanwater wordt door ons 50 cent in rekening gebracht.

Kinderen onder de vier (4 jaar) mogen gratis deelnemen aan het diner/lunch, maar dienen wel te betalen voor de drankjes die zij nemen.